Gratis opties

Direct nadat wij uw domeinnaam hebben geregistreerd kunt u zonder meerprijs gebruik maken van onderstaande opties. Wie even doorrekent zal dan ook snel tot de conclusie komen dat Sitebytes één van de voordeligste providers van Nederland is.

Gratis koppeling naar uw website

Bij de meeste providers ontvangt u gratis webruimte bij uw ADSL- of inbelverbinding. Het adres waarop uw website te vinden is, is echter vaak lastig te onthouden Registreert u een domeinnaam bij Sitebytes, dan kunt u de domeinnaam koppelen aan het adres waarop uw website bereikbaar is.

Gratis e-mail onder uw domeinnaam

Alle e-mailberichten die binnenkomen op uw domeinnaam kunnen worden doorgestuurd naar een door u te definiëren e-mailadres, bijvoorbeeld het e-mailadres dat u van uw provider heeft ontvangen. Om het aantal spamberichten drastisch te reduceren kunt u opgeven onder welke e-mailnamen u e-mail wenst te ontvangen, bijvoorbeeld alleen op info en verkoop. Direct nadat wij uw domeinnaam hebben geregistreerd kunt u gebruik maken van e-mail.

Gratis virusscan en geavanceerd spamfilter

Alle e-mailberichten, gericht aan uw domeinnaam, worden gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen. Daarnaast maken wij gebruik van een geavanceerd spamfilter waardoor u aanzienlijk minder ongewenste e-mail zult ontvangen.

Gratis meta-tag informatie opgeven

Zoekmachines indexeren websites naast de inhoud van een webpagina ook op zogeheten meta-tag informatie. Dit is een soort verborgen code die in webpagina's kan worden geplaatst. U kunt aan uw domeinnaam een aantal van deze meta-tags koppelen zoals een titel en trefwoorden.

Gratis DNS wijzigen

Heeft u een eigen web- of mailserver onder een vast IP-adres, dan kunnen wij uw domeinnaam op DNS-niveau naar dit IP-adres verwijzen. Voor het wijzigen van DNS-gegevens worden geen extra kosten in rekening gebracht. DNS-wijzigingen worden op dit moment nog door onze medewerkers doorgevoerd, maar binnenkort kunt u dit zelf online regelen.

Keuzemenu


Contact

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op.