Netwerk

Sitebytes besteedt veel tijd en zorg aan de opbouw van haar netwerk. Voor de routering wordt gebruik gemaakt van een tweetal, redundant opgestelde, bigirons van Foundry Networks, op gigabit snelheid gekoppeld aan, eveneens redundant opgestelde, core switches van HP. Alle racks zijn uitgerust met HP-switches en zijn voorzien van een redundant koppeling over cat.6 kabels naar de core switches.

Aansluiting

Uw dedicated server wordt op 100 Mbit snelheid aangesloten op een redundant verbinding en u kunt de volledige capaciteit van deze verbinding benutten. Wij doen dus niet aan het zogeheten "afknijpen".

IP-adressen

Wereldwijd bestaan er vijf RIR's (Regional Internet Registries). Deze RIR's houden zich onder meer bezig met het uitgeven van IP-adressen. Voor Europa wordt dit verzorgd door RIPE. Sitebytes is lid van RIPE en beschikt derhalve over eigen IP-adressen.

Monitoring en bereikbaarheid

Het netwerk van Sitebytes wordt 24 uur per dag pro-actief gemonitored. Op het moment dat een deel van het netwerk niet bereikbaar is, wordt er binnen 5 minuten een SMS-bericht uitgestuurd waarna wij direct - en op afstand - actie kunnen ondernemen.

Keuzemenu


Contact

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op.