Nieuwsbericht

Sitebytes officieel accredit registrar bij EURid

Als één van de allereerste providers ter wereld is Sitebytes door EURid aangewezen als officeel accredited registrar. Dit houdt in dat wij door EURid gemachtigd zijn om EU-domeinnamen voor onze relaties aan te vragen. Registratie van EU-domeinnamen wordt uitsluitend mogelijk via een accredited registrar welke te herkennen is aan het euregistrar logo zoals hierboven afgebeeld.

Registratie tijdens sunrise periode

Voorafgaand aan registratie volgens het first in, first out principe is er door EURid een sunrise periode ingesteld van vier maanden. Tijdens deze periode kunnen houders van bedrijfs- en merknamen als eerste hun naam als EU-domeinnaam claimen. Sitebytes is één van de weinige providers die registratie tijdens de sunrise periode aanbiedt.

www.eudomeinnaam.nl

Om u als relatie zo goed mogelijk te kunnen informeren over het nieuwe EU-domeinnaam hebben wij een speciale website onder de naam www.eudomeinnaam.nl ontwikkeld. Op deze website vindt u onder het laatste nieuws en antwoord op uw vragen omtrent het nieuwe EU-domein. Daarnaast kunt u een account aanmaken en al uw EU-domeinnamen online beheren.

Over EURid

EURid is een non-profit organisatie uit België en is door de Europese Commissie op 12 oktober 2004 aangewezen om het nieuwe .eu top level domain te gaan beheren. Het hoofdkantoor van EURid bevindt zich in Brussel. Klik hier om de website van EURid te bezoeken.

Terug naar het overzicht van nieuwsberichten

Keuzemenu