De voordelen

De meeste providers controleren e-mail tegenwoordig standaard op de aanwezigheid van spam en virussen. Handig, maar weet u welke berichten worden tegengehouden en om welke reden? Of zou er ook wel eens een bericht onterecht kunnen worden tegengehouden? Vragen waar het mailfilter u antwoord op geeft.

Geen licentiekosten

Voor de huur van een mailfilter betaalt u een laag en vast bedrag per maand. Wij brengen dan ook geen kosten per gebruiker of mailbox in rekening. En met een enkel mailfilter kunt u meerdere mailservers, zelfs op fysiek gescheiden locaties, en meerdere domeinnamen beschermen tegen spam en virussen.

Fallback service

Mocht uw mailserver een keer onbereikbaar zijn, dan doet het mailfilter dienst als fallback service. Inkomende e-mailberichten worden op het mailfilter opgeslagen en afgeleverd op uw mailserver zodra deze weer bereikbaar is.

Hosted Application

Het mailfilter wordt binnen ons netwerk geplaatst en aangesloten op redundante verbindingen. U heeft dan ook geen omkijken naar zaken als hardware-onderhoud, het installeren van software- en security-updates en het dagelijks maken van backups.

Keuzemenu


Contact

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op.