Testimonials

Laurentius Stichting

Er zijn dagen dat er meer mails geblokkeerd worden dan dat er bij de gebruikers worden afgeleverd. Sinds de overstap van onze scholen van Kennisnet naar Sitebytes krijgen de gebruikers veel minder spam toegestuurd. Het is prettig dat niet bij ieder spambericht een melding gedaan wordt. Dat gebeurde namelijk wel bij Kennisnet en zorgt voor veel rotzooi in de mailboxen. Verder heeft het mailfilter ontzettend veel mogelijkheden, maar deze zijn ook voor iemand met beperkte technische kennis goed te gebruiken. En anders is er altijd nog de helpdesk van Sitebytes die snel reageert bij vragen of problemen. En als het eenmaal werkt, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. De e-mailmigratie van Kennisnet naar Sitebytes is mede dankzij de inzet van Sitebytes probleemloos verlopen.

Dhr. D.H.J.M. Wijsman
www.laurentiusstichting.nl


MediaCT webinterieur

Een steeds terugkerende vraag van onze klanten was of wij ook een oplossing konden bieden voor de grote hoeveelheid aan spam die zij dagelijks binnen kregen. Deze oplossing konden wij bieden via het mailfilter van Sitebytes. Wij werken nu ruim een jaar met het filter en het heeft zich bewezen als een uiterst stabiel en betrouwbare oplossing. Eén van onze zorgen was of de klanten wel alle belangrijke e-mails bleven ontvangen, dat er dus niet per ongeluk belangrijke e-mail als spam werd gezien. Dit is tot op heden nog nooit gebeurt. Wel wordt ruim 95 procent van alle spam gefilterd op zon 25.000 e-mails per week. Dit levert bij ons vele zeer tevreden reacties op van onze klanten.

Dhr. R. Folkertsma
www.mediact.nl


Cinemien

Voor ons als relatief klein bedrijf zijn veel van de duurdere spamfilters buiten ons budget. Aan de andere kant verloren we altijd erg veel manuren met het steeds maar weer wissen van de eindeloze stroom spam - en erger: in de haast verdwenen met de spam ook vaak belangrijke emails in de prullenbak. Het spamfilter van Sitebytes is voor ons een perfect alternatief. Zeer efficiënt en zeer lage kosten.

Dhr. J.J. Kuiper
www.cinemien.nl


Bratpack

Als aanbieder van hoogwaardige internetdiensten verwachten klanten van Bratpack niets meer of minder dan optimale service en dienstverlening. Na vele alternatieven afgetest te hebben, bleek het mailfilter van Sitebytes de meest ideale oplossing voor ons. Met behulp van Sitebytes bleek het eenvoudig te integreren in de bestaande hosting-infrastructuur en via de gebruiksvriendelijke omgeving is er continue inzicht in het e-mailverkeer van klanten. Wij zijn zeer tevreden over het mailfilter - en dan heb ik niet alleen over Bratpack zelf maar vooral ook van de duizenden gebruikers die dagelijks hun email met een gerust hart kunnen openen.

Dhr. F. Meijer, Account Manager
www.bratpack.nl


123domeinregistratie

Klanten willen graag zo weinig mogelijk spam in de mailbox en in Sitebytes hebben we een mogelijkheid gevonden om dit op een effectieve manier te kunnen bewerkstelligen. Wij hebben al onze klanten het aanbod gedaan om gratis de mail te filteren en de reacties waren voortreffelijk. Niet alleen omdat de mail goed gezuiverd wordt, maar ook omdat we dit als extra service aanboden en aanbieden. Dankzij het mailfilter van Sitebytes hebben wij onze klanten wederom een dienst bewezen die onbetaalbaar is. Mede omdat we er dus niets extra's voor vragen.

Dhr. A. Verbrugge
www.123domeinregistratie.nl

Keuzemenu


Contact

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op.