Kenmerken

Het mailfilter heeft alle functionaliteit in huis die nodig is om spam en virussen te blokkeren en uw mailserver te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De belangrijkste kenmerken en voordelen van het mailfilter worden hieronder opgesomd.

Anti-spam

Het mailfilter gebruikt geavanceerde algoritmes en methoden om spam te detecteren en te filteren. Mocht een bericht onterecht als spam wordt aangemerkt, dan is dit bericht alsnog af te leveren.

Anti-virus

De anti-virus module op het mailfilter wordt elk uur automatisch voorzien van de laatste virusdefinities. Het mailfilter controleert tevens bijlagen op de aanwezigheid van virussen.

Webbased beheer

Het mailfilter is volledig webbased te beheren (zie: screenshots). Zo kunt u IP-adressen, verzenders en ontvangers blokkeren of accepteren, spamtraps en blacklists instellen, domeinnamen toevoegen en uitgebreide statistieken bekijken.

Berichtenlog

Alle e-mailberichten worden bewaard en opgeslagen in een logbestand. De omvang van de log varieert per model. U heeft de mogelijkheid het logbestand webbased te doorzoeken en berichten eventueel nog eens af te leveren.

Fallback service

Stel uw eigen mailserver is om wat voor reden dan ook een keer onbereikbaar. Het mailfilter doet dienst als fallback server en zal de berichten dan ook bewaren totdat uw mailserver weer bereikbaar is.

Meerdere talen

De interface van het mailfilter is momenteel instelbaar in het engels en het nederlands. Meerdere talen (duits, spaans en frans) zullen op termijn gaan volgen.

Hosted application

Het mailfilter wordt binnen ons netwerk geplaatst en aangeboden als hosted application. Dit betekent dat uw organisatie niet wordt belast met zaken als hardware-onderhoud, het installeren van software- en security-updates en het maken van backups.

Keuzemenu


Contact

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op.