Hoge beschikbaarheid

Niets is zo vervelend dan een website die niet of slecht bereikbaar is. Onze dienstverlening is er dan ook op gericht om storingen zoveel mogelijk te vermijden en actief in te grijpen op het moment dat er wel iets dreigt mis te gaan.

24/7 monitoring

Het netwerk en de server waarop uw website draait worden 24 uur per dag bewaakt. Op het moment dat het netwerk (of een deel ervan) niet bereikbaar is, worden er binnen 5 minuten e-mail- en/of SMS-berichten uitgestuurd zodat onze technici direct - en op afstand - kunnen ingrijpen.

Redundant netwerk

Sitebytes besteedt veel tijd en zorg aan de opbouw van haar netwerk. Voor de routering wordt gebruik gemaakt van een tweetal, redundant opgestelde, bigirons van Foundry Networks, op gigabit snelheid gekoppeld aan, eveneens redundant opgestelde, core switches.

Software

Middels een geautomatiseerd proces worden dagelijks de laatste beveiligingsupdates geïnstalleerd. Daarnaast wordt met grote regelmaat bestaande software bijgewerkt naar de laatste stabiele versie. En natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van een softwarematige firewall.

Keuzemenu


Contact

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op.